OM MIG

Therese Renåker


Jag är hälsofrämjaren som blev kostrådgivare. Reselängtaren som blev reseledare. Färgälskaren som blev servettfabrikör. Den styvnackade som blev företagare. Och nu, äntligen, informatören som blev författare.


Jag har som livsmål att vara mig själv, njuta av resan och fortsätta övervinna de rädslor som kan begränsa. Jag säger som Kirkegaard, livet ska levas framlänges och förstås baklänges. Här och nu är skrivandet i fokus och mitt stora mål är att få ur mig alla de historier som finns i mig, se dem bli tryckta, utgivna, köpta och lästa.


Jag har en devis som följt och följer mig genom livet - The basis of your life is freedom, the purpose of your life is joy.  Och just det ja, trollsländorna är mina vackraste följeslagare.


Författarskapet


Att skriva böcker är min huvudsakliga syssla. Jag älskar böcker som berör hjärtat och här ligger också hela min ambition - att beröra, väcka tankar, skänka tröst, ge mod och inge förhoppning. 


VISA MER

Fotograferandet


Min glädje och inspiration till skrivandet hämtar jag i mångt och mycket i naturen. Med mobilen ständigt närvarande har fotot blivit ett verktyg för att se och upptäcka allt det vackra, ofta det stora i det lilla.


VISA MER

Konsten


Att måla är ännu ett sätt att utrycka sig, att visa vad som finns på insidan. Främst för att det är roligt och avkopplande, men sedan hampade det sig så att människor ville köpa mina tavlor också.


VISA MER